Reff : F Sak tenane aku sayang G Jero ning atiku iki C C7 Wegah kelangan.. F Tak ikhlasne kowe ngilang G Senajan biyen kowe C C7 Wis tau tak sayang.. F Tresnoku kok sio-sio Chord Karang Kates Ninggal Tresno karang kates bendungan wewengkon malang kinclongkinclong banyune nggugah kenangan saben liwat pinuju ing brang wetan mbok yo eling karang kates ning saiki kowe ora ngreweskarang kates ninggal tresno aku kowenate by Intan Chacha. (Intro) C F Em Am Dm G C G C ning kutho iki aku nemoni.. F Em wong sing paling tak tresnani F Em sing tak sayang sayang.. F G F G tekane mati.. C G C Dm G C C7 Reff : F sak tenane aku sayang G jero ning atiku iki C C7 wegah kelangan.. C F lungamu ninggal kenangan G tekamu ngirim undangan C C7 medhotke tali katresnan.. F yen pancen kuwi dalane G tak trimo keputusane C aku tak golek liyane.. Int. chord kunci gitar Lungamu Ninggal Kenangan Happy Asmara (Golek Liyane) Intro C Am Dm G Em Am G F Fm G C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe … Baca juga: Lirik dan Chord Lagu Loro Pikir Versi Happy Asmara. Cobo tak kua-kuatke Dm. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Chord Kunci Gitar Lirik Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara. Intro : C Am Dm G . Youtube/FORTUNA ENTERPRISE. Berikut lirik dan chord gitar lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am … Berikut ini lirik dan chord lagu "Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)" dari Lusiana Malala: Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Lungamu Ninggal Kenangan populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya Happy Asmara.. Berikut chord gitar dan lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan dari Happy Asmara:. Senin, 31 Agustus 2020 19:10. lihat foto. Weruh kowe karo dekne G. Bisoku amung dongakne C. Mugo langgeng selawase . Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Dm G C C7. Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan ... Lungamu Ninggal Kenangan . Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara, Lungamu Ninggal Kenangan Berikut ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara. Dibawah ini kami sajikan untuk anda kunci gitar Karang Kates Ninggal Tresno original. D F#m meski akhire koyo ngene Bm F#m aku milih mlaku dewe G F#m mugo bener pilihanku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A G Gm D wes ikhlas lan lilakno.. lungaku.. Lihat Semua Chord GuyonWaton. Lungamu Ninggal Kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Aku tak golek liyane.. Int. Em Am G F Fm G C Am. Rabu, 23 September 2020 13:40 Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: 'Lungamu Ninggal Kenangan' Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: Lungamu ninggal kenangan.

Exercises For Sciatica Leg Pain, Walk Towards The Direction, Asus Chromebook Flip C434 Stylus Pen, Cooking Reading Comprehension Pdf, Hope Tech 3 Duo Lever,

Loading cart ⌛️ ...